Cześć, jestem tylko ciekawy, mam c4 Cactus Purtech Flair edition (automatyczny). Byliśmy dziś w mieście na zakupach i wszystko było w porządku, ale kamera cofania przestała się wyświetlać, rano działała dobrze, ale po powrocie do domu i odebraniu dzieci ze szkoły wrzuciłem wsteczny i tam, gdzie normalnie widzę kamerę, widzę teraz tylko obraz samochodu (widok z góry), który pokazuje czujniki itp. i ostrzeżenia o kolizji. Załączyłem zdjęcie tego, co się wyświetla w miejscu, gdzie normalnie powinna być kamera.
Miałem kilka tygodni temu problem, w którym kamera była rozmazana i zamieściłem post na ten temat, ale po oddaniu jej na przegląd techniczny zostało to naprawione, ponieważ AC powiedział, że na przewodach był brud i wszystko wyczyścili i działało dobrze, skontaktowałem się z AC w tej sprawie i czekam na oddzwonienie, ale pomyślałem, że zapytam tutaj na wszelki wypadek.
Miałem kilka tygodni temu problem, w którym kamera była rozmazana i zamieściłem post na ten temat, ale po oddaniu jej na przegląd techniczny zostało to naprawione, ponieważ AC powiedział, że na przewodach był brud i wszystko wyczyścili i działało dobrze, skontaktowałem się z AC w tej sprawie i czekam na oddzwonienie, ale pomyślałem, że zapytam tutaj na wszelki wypadek.